Történelmi érdekességek blogja

A történelem

2018. augusztus 17. - Harmat Árpád

Üdvözöllek blogomon!

Ezen az oldalon elsősorban történelemről olvashatsz, ahogyan az a blog nevéből és megjelenéséből is biztosan kiderült már számodra. A történelem a legszebb és legérdekesebb tudomány, megismerhető belőle az emberiség krónikája, népünk múltja, hagyományaink eredete, létrejötte és mindaz, ami a világ mai formájának kialakulásához vezetett. A tudományos alapokon nyugvó, forrásközpontú, józan, mértékletes és tényekre támaszkodó történelemszemlélet segítségével, illetve kellő olvasottsággal és nyitottsággal egy csodálatos világ tárulhat fel előttünk, ha történelemmel foglalkozunk. Hiszek ebben, ezért is választottam a történész és történelemtanár hivatást. 

Blogomon híres történelmi alakokról, háborúkról, csatákról, érdekességekről tervezek írni. Remélem posztjaim elnyerik majd tetszésed és gyakran visszatérő olvasója leszel a blognak, miként többi oldalamra - a tortenelemcikkek.hu honlapra, a jegyzettar.blog.hu oldalra és egyéb weblapjaimra is - ellátogatsz történelmi érdekességekért. 

Ha magántanárként keresnél, Skype foglalkozások iránt érdeklődve, melyek révén segíthetek az érettségire felkészülésben, akkor ezen az oldalon találhatsz információkat a foglalkozásaimról. Akárhol is látogatod oldalaimat, szeretettel üdvözöllek!

Harmat Árpád

logo_tortenelmi.JPG

***

A bejegyzés trackback címe:

https://tortenelmi.blog.hu/api/trackback/id/tr5614187731