Történelmi érdekességek blogja

Történelmi blog

A történelem

2018. augusztus 17. - Harmat Árpád

Üdvözöllek blogomon!

Ezen az oldalon elsősorban történelemről olvashatsz, ahogyan az a blog nevéből és megjelenéséből is biztosan kiderült már számodra. A történelem a legszebb és legérdekesebb tudomány, megismerhető belőle az emberiség krónikája, népünk múltja, hagyományaink eredete, létrejötte és mindaz, ami a világ mai formájának kialakulásához vezetett. A tudományos alapokon nyugvó, forrásközpontú, józan, mértékletes és tényekre támaszkodó történelemszemlélet segítségével, illetve kellő olvasottsággal és nyitottsággal egy csodálatos világ tárulhat fel előttünk, ha történelemmel foglalkozunk. Hiszek ebben, ezért is választottam a történész és történelemtanár hivatást. 

Blogomon híres történelmi alakokról, háborúkról, csatákról, érdekességekről tervezek írni. Remélem posztjaim elnyerik majd tetszésed és gyakran visszatérő olvasója leszel a blognak, miként többi oldalamra - a tortenelemcikkek.hu honlapra, a jegyzettar.blog.hu oldalra és egyéb weblapjaimra is - ellátogatsz történelmi érdekességekért. Bemutatkozó honlapomon az érettségire való felkészítő foglalkozásaimról is olvashatsz.

Ha magántanárként keresnél, Skype foglalkozások iránt érdeklődve, melyek révén segíthetek az érettségire felkészülésben, akkor ezen az oldalon találhatsz információkat a foglalkozásaimról. Akárhol is látogatod oldalaimat, szeretettel üdvözöllek!

Harmat Árpád

logo_tortenelmi.JPG

***

A bejegyzés trackback címe:

https://tortenelmi.blog.hu/api/trackback/id/tr4514187731
süti beállítások módosítása